ידית אחיזה איכותי לסרט דבק, עם קפיץ מתכת- משמש כעזר לעבודה עם גליל סרט הדבקה. ידית אחיזה נוחה מאוד, קל 340 גרם בלבד, עם להב מתכת לחיתוך סרט הדבק, עם קפיץ מתכת שמחזיק את הסרט דבק שלא 'יברח' לאחר השימוש.
ידית אחיזה ממתכת Heavy duty לגליל ניילון סטרץ לעיטוף- מתאים לגלילי ניילון סטרץ גדול ברוחב 50 ס"מ. למניעת חיכוך וחתכים בזמן שימוש בסטרץ לעיטוף. עמיד מאוד מחזיק לאורך זמן ומתאם לעבודה מאומצת.
ידית אחיזה איכותי לסרט דבק, עם קפיץ מתכת- משמש כעזר לעבודה עם גליל סרט הדבקה. ידית אחיזה נוחה מאוד, עם להב מתכת לחיתוך סרט הדבק, עם קפיץ מתכת שמחזיק את הסרט דבק שלא 'יברח' לאחר השימוש.
דיספנסר לסרט דבק עם ידית אחיזה מגומי ופטנט הגנה ללהב החיתוך. ידית אחיזה איכותית עם קפיץ מתכת- משמש כעזר לעבודה עם גליל סרט הדבקה. ידית אחיזה נוחה מאוד, קלה 360 גרם בלבד, עם להב מתכת לחיתוך סרט הדבק, עם קפיץ מתכת שמחזיק את הסרט דבק שלא 'יברח' לאחר השימוש.
דיספנסר מפחית רעש לסרט דבק עם ידית אחיזה מגומי, ופטנט הגנה ללהב החיתוך. ידית אחיזה איכותית עם קפיץ מתכת- משמש כעזר לעבודה עם גליל סרט הדבקה. ידית אחיזה נוחה מאוד, משקל 500 גרם - עמיד חזק ואיכותי , עם להב מתכת לחיתוך סרט הדבק, עם קפיץ מתכת שמחזיק את הסרט דבק שלא 'יברח' לאחר השימוש.
דיספנסר מקצועי Heavy duty לסרט דבק לעבודה מאומצת, חזק ואיכותי ביותר. עמיד לאורך זמן. עם ידית אחיזה מגומי, גליל מגומי עיד נגד שבירה, פלסטיק שקוף PC להידוק סרט הדבק, סכין נשלפת להגנה מירבית, גוף מתכת עמיד.
עגלת מתכת לסרט קשירה ידני פוליאסטר ופוליפרופילן. מוצר חובה לשימוש בסרט קשירה ידני, כדי שהסרט קשירה לא יפרם בזמן השימוש. מקל מאוד על העבודה ועל הניידות עם הסרט קשירה.
ערכה קומפלט לסרט קשירה ידני - הערכה כוללת עגלת מכת לסרט קשירה, סרט קשירה פוליפרופילן , מותחן מתכת, צבת וקליפסים ממתכת. הערכה משמשת לסגירה וקיבוע של מוצרים גדולים עם/ בלי משטח. פירוט: עגלת מתכת - לסרט קשירה ידני פוליאסטר ופוליפרופילן. מוצר חובה לשימוש בסרט קשירה ידני, כדי שהסרט קשירה לא יפרם בזמן השימוש. מקל מאוד על העבודה ועל הניידות עם הסרט קשירה. צבת מתכת - משמש לנעילת הקליפסים ממתכת על גבי הסרט. מותחן מתכת - משמש להידוק הסרט קשירה על גבי האריזה ולאחר מכן גם לחיתוך הסרט. סרט קשירה שחור מפולירופילן - מגיע ברחבים 12 מ"מ, 15 מ"מ, 19 מ"מ. קליפסים איכותיים ממתכת - לסגירת הסרט קשירה. 12 ממ - 3000 יח' במארז / 15 ממ- 2500 יח' במארז / 19 ממ 2000 יח' במארז